Art Home
Image default
Dieren

Hier moet u op letten als u een golden retriever uit een hondenkennel in België adopteert

Als u overweegt om één of meerdere golden retriever pups te adopteren uit een hondenkennel in België, zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden. Zo zorgt u ervoor dat u de juiste keuze maakt en een gezonde hond in huis haalt.

Adopteer uit een gerenommeerde kennel

Het is belangrijk dat u voor een gerenommeerde hondenkennel in België kiest, zodat u zeker weet dat er op ethische wijze gefokt wordt en de hond geen erfelijke ziektes heeft. Een voorbeeld van zo’n hondenkennel in België is familiekennel Meerhof van familie Van der Velden in Meer-Hoogstraten. De golden retriever pups uit deze kennel zijn immers gevaccineerd, medisch gekeurd en gechipt waardoor u ze zorgeloos mee naar huis neemt.

Passend bij de familie

Een golden retriever is een ideale familiehond, omdat het ras over het algemeen intelligent, aanhankelijk en zachtaardig is. Houd er rekening mee dat een golden retriever een actieve hond is die behoorlijk wat beweging nodig heeft. U moet dus voldoende tijd en ruimte hebben zodat de hond naar behoefte kan wandelen en rennen.

Training

Een golden retriever heeft zowel fysieke als mentale stimulatie nodig. De honden leren snel en zijn daardoor redelijk makkelijk te trainen, wat ideaal voor een familie is. Echter, de honden blijven mentale stimulatie nodig hebben, dus u moet tijd hebben om met uw hond te spelen. Een golden retriever is alleen gelukkig bij voldoende beweging en mentale stimulatie.

Maak een afspraak voor het adopteren van een puppy in deze kennel

Wilt u graag een golden retriever adopteren? Familiekennel Meerhof is daarvoor de juiste plek. Door een puppy te adopteren bij deze kennel bent u verzekerd dat uw puppy opgegroeid is in een warm en veilig nest. Dat komt doordat alle puppy’s in de kennel de nodige vaccinaties krijgen en medische keuringen ondergaan. Ook worden ze zorgvuldig gechipt. Maak uw afspraak vandaag nog door de contactgegevens te raadplegen op de website van deze kennel.  

https://www.meerhof.be/