Art Home
Image default
Telefonie

Herlaad online nu jouw belwaarde

Wanneer jij iemand bent die graag veel contact heeft met mensen, veel moet bellen voor werk of iemand bent waar mensen altijd naar toe gaan als ze vragen hebben, dan is het natuurlijk belangrijk dat jij wel genoeg belwaarde hebt. Het zou namelijk zonde zijn als je net een belangrijk telefoontje moet plegen en op dat moment precies zonder belwaarde zit. Gelukkig is het met de technologie van vandaag super makkelijk om online jouw belwaarde te herladen. Om jouw GSM herladen via het internet te doen, hoef je alleen op zoek te gaan naar de belwaarde die jij wil aanschaffen en een code in te voeren.

Kies jouw operator, herlaadbedrag en betaalmethode

Wanneer jij jouw belwaarde online wil herladen, moet je eerst jouw operator kiezen. Zo heb je Orange, JIM Mobile, BASE, Lycamobile en Proximus. Maak een keuze tussen een van die operatoren en kies dan vervolgens welk herlaadbedrag jij wil hebben. Nadat je het herlaadbedrag hebt gekozen, kies je jouw betaalmethode. Zo kun je met iDeal, PayPal, VISA en dergelijke betalen voor jouw herlaadbedrag. Wanneer je dat hebt gedaan, kun je de gegevens invullen. Zo is het van belang om in te vullen bij welke bank je zit, wat je bankrekeningnummer is enzovoort. Indien je al vaker hebt besteld, zullen jouw gegevens al bekend zijn en hoef je dit allemaal niet weer te doen en kun je gemakkelijk online herladen.

Bevestig de gegevens en activeer jouw code

Nadat je de gegevens hebt ingevuld voor jouw herlaadbedrag wil je alle ingevoerde gegevens langslopen en bevestigen. Indien de gegevens niet correct zijn, pas je dat snel en gemakkelijk aan en vervolgens kun je de gegevens bevestigen. Vervolgens wil je jouw betaling bevestigen, zodat je de herlaadcode voor jouw belwaardeontvangt. Nadat je de herlaadcode hebt ontvangen, wil je de herlaadcode gaan activeren. Dit doe je door te bellen naar een nummer en een paar stappen te volgen. Als dat goed gelukt is, kun je weer bellend door het leven gaan en weer contact hebben met iedereen om jou heen. 

https://www.herladen.be