Genieten van een mobiele frituur op uw event

Frietjes zijn niet weg te denken op evenementen, feestjes en festivals. Er staat vaak een lange rij aan te schuiven met mensen die hun honger willen stillen met knapperige frietjes. Wilt u graag een mobiele frituur inhuren voor uw event? Dan kunt u deze huren bij Friet & Co. Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan huis? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Frietjes eten tijdens elke gelegenheid

U kunt de mobiele frituur van Friet & Co inhuren voor elke gelegenheid, zowel professioneel als particulier. Het personeel van de mobiele frituur bakt volgens de regels van de kunst zodat u kunt genieten van overheerlijke, verse ambachtelijke frietjes. U geniet van een vlotte en professionele bediening waar veel aandacht besteed wordt aan hygiëne. Bestelt u een mobiele frituur, dan maakt u van elke gelegenheid een groot succes.

Foodtruck voor uw deur

Heeft u binnenkort een feestje thuis en wilt u met een speciale verrassing voor de dag komen? Verras uw gasten dan met een frituur aan huis! U huurt tegen een vaste prijs een van de foodtrucks van Friet & Co en kunt daarna genieten van overheerlijke frietjes en frituursnacks uit de frituur aan huis. U heeft keuze uit drie verschillende eetformules of stelt zelf uw menu samen. Alles is à volonté, zo kan iedereen genieten van onze Belgische trots.

Bestel snel een foodtruck voor uw event

Wilt u deze mobiele frituur graag inhuren voor uw eerstvolgende event? Ziet u zo’n frituur aan huis wel zitten voor op het verassingsfeest van uw jarige puber? Loopt het water u al in de mond? Neem dan zeker contact op met Friet & Co om hun mobiele frituur te huren. Het gemotiveerde personeel komt al bijna 15 jaar met de frituurwagens op locatie. Uw gasten zullen deze heerlijke kans om te snacken zeker waarderen!