Art Home
Image default
Fotografie

Fotostudio in Gent huren

Heeft u altijd al een prachtige fotoshoot willen doen op een unieke locatie? Wacht dan zeker niet langer en neem vandaag nog contact op met Loftstudio 85. Deze fotostudio in Gent is hier ideaal voor. U kunt in de ruimtes die zij hebben uw dromen laten uitkomen. Heeft u zelf een voorkeur voor veel natuurlijke lichtinval of zoekt u eerder een fotostudio in Gent met een donkere ruimte? Het is allemaal mogelijk in de zaal van Loftstudio 85.

Ontdek alle mogelijkheden

De fotoshootlocatie van deze onderneming heeft een zeer groot dakraam. Dit zorgt ervoor dat u heel wat opties heeft tijdens het trekken van foto’s. Wilt u bijvoorbeeld trouwfoto’s nemen met veel licht? Of houdt u het liever bij een mysterieuze sfeer? In dat geval kan u alvast het dakraam afschermen. Zo wordt de ruimte in enkele seconden helemaal verduisterd. Welke gelegenheid of thema u ook voor ogen heeft, alles is mogelijk in deze ruimte.

Organiseer een exhibitie

Loftstudio 85 is nog veel meer dan een fotostudio in Gent. U kan er namelijk ook de foto’s die u heeft genomen, tentoonstellen. De ruimte is nu eenmaal beschikbaar voor originele exhibities. Als u bijvoorbeeld nog andere voorwerpen of kunstwerken heeft en die graag aan het grote publiek toont, helpen zij u hier graag mee verder. Deze toonzaal kan u zo inrichten zoals u zelf wenst. Het is zelfs mogelijk om op de grote muren te projecteren. Dit is ideaal voor slideshows. Ook als u foto’s neemt, kan u dus iets extra aan uw achtergrond toevoegen met deze projecties.

Neem contact met hen op en boek vandaag nog

Deze fotostudio in Gent is zeer geliefd. Wacht dus niet te lang om de ruimte te boeken voor uw volgende fotoshoot of tentoonstelling. Voor meer informatie kan u deze experten steeds telefonisch bereiken. Daarnaast hebben ze ook een handig contactformulier. Zo maakt u in enkele muisklikken een afspraak.

https://www.loftstudio.be/