Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een succesvolle CLT bouw voor uw project in Nederland

Bij ARWO-BOUW vindt u echte bouwexperts uit Arendonk, gelegen in de buurt van Turnhout. Bij dit bedrijf vinden ze graag de balans tussen build en design. Allereerst gaan ze graag een gesprek aan met u om een duidelijk beeld te creëren van uw wensen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek bieden zij hun professioneel advies aan. Voor elk project biedt deze bouwfirma werk op maat aan, speciaal gemaakt voor de klant. Alsook gaan zij in gesprek met uw architect om plannen en ideeën op dezelfde golflengte te brengen. Hun kernwaarden draaien rond duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Bent u op zoek naar een ecologisch maar duurzaam bouwmateriaal? Dan vertellen zij u graag meer over CLT voor uw potentiële bouw in Nederland. CLT, Cross Laminated Timber, is een houtsoort dat enorm voordelig is op alle vlakken. Lees snel verder om deze te ontdekken!

Slim bouwen met CLT hout

Bij ARWO-BOUW zijn ze overtuigd van bouwen met hout. Waarom zou u kiezen voor hout tijdens uw bouwproces?

  • Laag energieverbruik
  • Milieuvriendelijk
  • Aangenaam woonklimaat
  • Niet duurder maar wel beter

Aan dit lijstje kunnen ze nog wel wat extra factoren toevoegen. Maar er is een houtsoort waar ze gespecialiseerd in zijn en zeer frequent mee werken. Namelijk CLT, ook wel kruisslaghout genoemd. Het gebruik van CLT voor uw bouw in Nederland brengt alleen maar voordelen met zich mee. Waarom beton gebruiken als er een milieuvriendelijke manier bestaat met dezelfde bouwkracht? Want ja hoor, CLT wordt in de bouwwereld ‘het nieuwe beton’ genoemd.  

Contacteer deze bouwexperts voor meer informatie

Heeft u interesse om de samenwerking aan te gaan voor uw CLT bouw in Nederland? U kunt deze specialisten contacteren door ze te bellen of door een e-mail te sturen. Al hun contactgegevens zijn te vinden op hun website. Bovendien vindt u hier zowel bijkomende informatie als inspiratiebeelden van hun vorige projecten. Vertrouw op hun sterk onderbouwde expertise!

https://arwobouw.be/Home