Art Home
Image default
Groothandel

Een ruim aanbod aan incontinentiemateriaal

Heb je moeite met het ophouden van je urine of stoelgang? Dan heb je waarschijnlijk last van incontinentie. Deze lichamelijke aandoening heeft een grote invloed op je leven. Je kunt immers nooit voorspellen wanneer je plots moet plassen. Daardoor is het dus moeilijk om dingen te doen. Tegenwoordig bestaan er echter oplossingen. Tomcare, bijvoorbeeld, heeft een erg ruime selectie aan incontinentiemateriaal dat je gemakkelijk en discreet in hun webshop kunt bestellen. Ze hebben bijvoorbeeld inlegverbanden voor personen met licht tot matig urineverlies. Deze verbanden zijn erg dun waardoor niemand kan weten dat jij ze draagt. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld ook inleg- en kleefluiers. Deze worden meestal aangeraden bij mensen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. Ten slotte bieden ze ook onderleggers aan die gebruikt kunnen worden wanneer je ergens zit of ligt voor een langere tijd.

Wie kan te maken krijgen met incontinentie?

Iedereen kan met incontinentie te maken krijgen. Uiteraard komt deze lichamelijke aandoening voornamelijk voor bij oudere mensen, maar dat is zeker niet altijd het geval. Bij kinderen spreekt men van incontinentie bij wanneer ze ouder zijn dan vijf jaar en nog steeds last hebben met het ophouden van urine. Meestal is dat in de vorm van bedplassen. Wat volwassen mannen ouder dan 40 betreft, heeft een op tien last van incontinentie. Dat varieert van druppel- tot volledige incontinentie. Bij volwassen vrouwen komt deze aandoening het vaakst voor na de zwangerschap, meestal in de vorm van druppel- of stresscontinentie. Tomcare heeft voor elke vorm en voor iedereen het juiste incontinentiemateriaal in hun webshop.

Bestel je producten online

Wil je incontinentiemateriaal bestellen via hun webshop? Dan is het belangrijk dat je even kijkt naar de absorptiegraad die je bij elk type materiaal kan vinden. Ben je niet helemaal zeker welk merk of welk materiaal je nodig hebt? Vraag dan advies aan een dokter of aan de specialisten van Tomcare. Zij helpen je ongetwijfeld graag verder zodat jij binnen de kortste keren terug normaal kunt leven.

https://www.tomcare.be/nl/