Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Een RC-auto met zorg ontworpen

Bij Modelbouwcenter Baillien in Borgerhout streven ze naar kwaliteit en authenticiteit. Daarom werken ze samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat hun modelbouw auto’s nauwkeurig de echte voertuigen repliceren. Van de carrosserie tot de kleinste details van het interieur en de motor, elk aspect van hun modelbouw auto’s is met zorg ontworpen om een realistische ervaring te bieden. Ontdek ze zelf in hun winkel of op hun webshop en ervaar het plezier van het in elkaar zetten van een miniatuur auto of RC-auto, die u volledig zelf kiest.

Deze experts staan voor u klaar

Of u nu een ervaren modelbouwer bent of net begint, bij Modelbouwbedrijf Baillien vinden ze het belangrijk om ondersteuning en advies te bieden. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste kit, het beantwoorden van vragen en het delen van tips en trucs om uw modelbouwervaring te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld een miniatuur auto op het oog, maar weet u niet goed of u deze auto wel in elkaar kan zetten, of twijfelt u aan het model? Zij hebben zowel elektrische auto’s, als een RC-auto die op benzine rijdt. Daarnaast geven zij u ook uitleg mee over welk extra materiaal u nodig heeft om het perfecte model te kunnen bouwen zoals, lijm, een mes en eventueel een vergrootglas. Kom eens langs in deze winkel en maak uw keuze.

Stel hen uw vraag

Breng uw passie voor auto’s tot leven met modelbouw auto’s van Modelbouwcenter Baillien. Ontdek de vreugde van het bouwen, het racen en het verzamelen van uw favoriete voertuigen, zoals een RC-auto. Bezoek deze website modelbouw-baillien.be of kom langs in deze winkel en begin vandaag nog met het bouwen van uw droom miniatuur auto! Bekijk nu al hun modellen via hun webshop en raadpleeg hun contactgegevens op hun website als u vragen heeft.