Art Home
Image default
Kunst en Kitsch

Een prachtige eyecatcher aan de muur

Wil je je interieur een nieuwe uitstraling geven maar heb je niet zo heel veel zin om te gaan schilderen? Kijk dan eens naar een mooie eyecatcher die je aan de muur kan hangen. Je kan natuurlijk kiezen voor een klassiek schilderij dat is geschilderd op canvas, maar je kan ook kijken naar een uniek schilderij dat je interieur direct een luxe en moderne uitstraling geeft. Wanneer je kiest voor een plexiglas schilderij dan krijgt je interieur direct een moderne uitstraling. Een plexiglas schilderij heeft namelijk zeer veel diepgang in kleuren en door de productiemethode brengt het schilderij direct veel diepgang. Kies jij voor één groot plexiglas schilderij? Of kies je voor meerdere kleine schilderijen om een speels effect te creëren? Plexiglas schilderijen zijn er in alle soorten en maten. 

Wat is een plexiglas schilderij?

Een plexiglas schilderij is een schilderij dat is geprint is op plexiglas. De gekozen afbeelding, dit kan ook een foto zijn, wordt geprint op een dunne laag plexiglas. D’r achterkant van het schilderij wordt bedekt met een witte of zwarte afdeklaad zodat de kleuren van het schilderij zeer helder zijn en echt naar voren springen. Door deze printmethode ontstaat er veel diepgang in het schilderij. Bovendien kan je bij deze schilderijen uitstekend spelen met het licht omdat lichtinval de uitstraling van het schilderij bepaalt. Je kan kiezen uit vele standaard designs van de schilderijen, maar het is ook mogelijk om je eigen foto op plexiglas te laten printen. De keuze is reuze en er is dus voor iedere ruimte het perfecte schilderij te vinden.

De sfeer van een plexiglas schilderij

Ben je toe aan een upgrade van je interieur? Dan kan een plexiglas schilderij deze upgrade zeker geven. Met de heldere kleuren en de aangebrachte diepgang geeft een plexiglas schilderij je woning direct een moderne en luxe uitstraling. Door te spelen met lichtinval kan je de sfeer van je schilderij beïnvloeden. Hang het schilderij eens voor een raam met daglicht, of speel met verschillende schaduwen voor een speels effect. Plexiglas schilderijen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmeting. Je kan kiezen voor één grote eyecatcher in de ruimte, maar wil je liever een speels effect? Kies dan voor meerdere kleine schilderijen die elkaar afwisselen in vorm en grootte.

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher om je interieur te updaten? 

Kijk eens naar de mogelijkheden van een plexiglas schilderij. Door de prachtige kleuren straalt het schilderij echt in de ruimte. Wissel een grote eyecatcher af met kleinere kunststukken, zodat je ruimte in balans blijft. Kies voor je eigen foto op plexiglas voor een persoonlijke touch of kies voor een van de vele standaard designs. De schilderijen van plexiglas zijn kleurvast en daardoor bestand tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor kan je de schilderijen ook buiten ophangen, zonder dat de kleuren gaan vervagen. Kies het schilderij dat het beste bij jou en jouw woning past en geniet van een prachtig stukje kunst in je eigen woning.