Art Home
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuwe horloge kopen bij deze juwelier in Bonheiden

Wilt u een nieuw en kwaliteitsvol horloge kopen bij een ervaren juwelier in Bonheiden? Dan verwijzen we u graag door naar juwelier de Laet. Zowel vader als zoon hebben in dit familiebedrijf de nodige kennis van juwelen en volgden beiden een opleiding tot goudsmid. U kunt hier dus niet enkel terecht voor de aankoop van een nieuw horloge, ook voor een herstelling of aanpassing van uw juwelen kunt u op hen rekenen.

Wat moet u weten over horloges?

Bij deze juwelier vlakbij Keerbergen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een SEIKO horloge. Ze bieden u altijd de allernieuwste modellen aan en geven u graag het nodige advies over welk model het beste aan uw pols past. Het merk Seiko staat voor de beste horlogetechnieken en heeft bovendien een geweldige uitstraling. Juwelier De Laet in is dan ook zeer trots om uw leverancier van het Seiko horloge te zijn in Bonheiden. Het belangrijkste dat u moet weten over een horloge, is dat u het regelmatig moet onderhouden zodat het goed blijft werken. U kunt het zelf af en toe poetsen met een speciale doek om het glas proper te houden. Daarnaast moet u opletten met het gebruik van synthetische producten zoals parfum of haarlaak, want deze kunnen het metaal aantasten. Vervang de batterij ook direct als ze leeg is, want anders kan deze gaan lekken en dat beschadigt uw horloge. Bovendien is het belangrijk dat uw horloge voldoende gesmeerd wordt zodat het inwendig mechanisme zo goed mogelijk kan blijven draaien. Daarvoor schakelt u best de hulp in van een juwelier, zoals De Laet in Bonheiden.

Ontdek het volledige aanbod

Naast de nieuwste horloges van Seiko vindt u bij deze juwelier in Bonheiden ook andere sieraden. Van ringen tot armbanden en van kettingen tot unieke trouwringen. U kunt ze aankopen in de winkel, maar u kunt ook terecht in het atelier voor een herstelling of aanpassing van uw juweel. Neem contact op met vader en zoon De Laet en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.