Een Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus is de top op koel- en vriesgebied

Een Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus is de top op koel- en vriesgebied

Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus

Met de Liebherr SBSes 7165 PremiumPlus haalt u alles in huis wat Liebherr op dit moment kan bieden. Een wijnklimaatkast met twee afgescheiden temperatuurzones. Een diepvrieskast uiteraard NoFrost met icemaker. Een koelkast met BioFreshPlus waardoor uw goederen langer houdbaar zijn, inclusief de vitamines. Los daarvan kan er met het Homedialog systeem ook een wijnkast op worden aangesloten, zodat u in de keuken kunt zien hoe het met uw wijnkast gaat. In zijn alle drie de verschillende functionaliteiten in deze side by side voorzien van een eigen deur. De deuren zijn voorzien van een softclose systeem, waardoor deze zachtjes dichtvallen. Ongeacht of u de deur met meer of minder kracht sluit.

De twee afgescheiden wijncompartimenten hebben ieder een eigen Aktief koolfilter. Dit zorgt ervoor dat binnenkomende lucht wordt gefilterd. Het is van belang dat deze jaarlijks worden vervangen. Uit ervaring weten we dat dit vaak wordt vergeten. Daarom hebben de collega’s van Cavepromotor (gespecialiseerd in Liebherr wijnkasten) de Filter Alert Service opgezet. Dit zorgt ervoor dat u jaarlijks een bericht krijgt wanneer het tijd is om het filter te vervangen. Zij geven tevens de prijs door wat de filters kosten en als u akkoord bent krijgt u een betaallink toegestuurd. Na ontvangst van de betaling worden de juiste filters naar u opgestuurd.

De NoFrost functie is het vriesdeel zorgt ervoor dat u niet hoeft te ontdooien. Een bijkomend voordeel is dat u altijd kunt zien wat er in de vriesladen ligt. Deze zijn transparant en vriezen niet aan. Het koeldeel is voorzien van BioFresh plus laden. U heeft een drysafe en een hydrosafe. In de eerste legt u spullen die vooral minder vochtig bewaard dienen te worden en de andere de producten die juist vocht nodig hebben. Op de website koelen-en-vriezen.nl kunt u de volledige tabel zien. U zult verbaasd zijn hoeveel langer u vele producten kunt bewaren.

Om de icemaker te kunnen gebruiken is het belangrijk dat er voldoende druk op het water staat. Als u twijfelt kunt u met een manometer bepalen of de druk voldoende is. Voordat een specialist van Koelen & Vriezen u een offerte zal toesturen gaat deze een aantal vragen stellen. Een van de vragen gaat over de afstand van de wateraansluiting tot aan de vrieskast waarin de icemaker zit.

Een side by side bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde koel- en vrieskasten. U bent niet verplicht om deze te koppelen. U kunt ze los neerzetten. Liebherr voorziet hiervoor speciale afdekplaatjes. De installatie van de side by side wordt altijd uitgevoerd door ervaren specialisten.