Art Home
Image default
Bedrijven

Een dubbele aluminium overkapping kopen

Een carport kopen waar twee wagens onder passen, is tegenwoordig zeer populair. Als maar meer mensen hebben namelijk meer dan één wagen vandaag de dag. Het is daarom een slimme investering om bij Adema-Stiens, een bekende speciaalzaak in Nederland, een aluminium overkapping te kopen.

Wat voor dubbele luifels bestaan er?

Vooraleer u een carport online gaat kopen, is het belangrijk om na te denken wat voor soorten overkappingen er juist bestaan voor twee auto’s. Een eerste optie is de M-joint, waarbij de auto’s gewoon naast elkaar kunnen staan met elk hun eigen aluminium overkapping. Wilt u liever een soort tussenscheiding tussen de wagens? Ook dat is perfect mogelijk bij deze specialisten. Adema-Stiens biedt immers eveneens een aluminium overkapping aan met een Y-joint. Een laatste type dat u terugvindt in het assortiment van deze speciaalzaak in Stiens is de Double-joint. Hierbij zal u de wagens enkel achter elkaar kunnen parkeren. Wat u ook wenst, er is altijd wel een type carport die u kan kopen bij Adema-Stiens.

Bescherm uw wagens tegen uv-stralen

Wanneer u meerdere wagens thuis heeft staan, kan u telkens maar met één van de auto’s gaan rijden. De andere moeten dus veilig staan onder de aluminium overkapping. Hiervoor hebben deze experten in carports de ideale oplossing voor ontworpen. Door gebruik te maken van speciale materialen, zoals polycarbonaat, worden de gevaarlijke stralen tegengehouden. Ook andere weersomstandigheden staan geen schijn van kans als u kiest voor een stevige carport van deze specialisten.

Bekijk de mogelijkheden voor dubbele carports in de showroom

Weet u niet goed wat u zich moet voorstellen bij een dubbele luifel? Dan is het hoog tijd om eens langs te gaan in Stiens om de opties te bekijken in de showroom. Ga snel eens langs of vraag online een offerte aan om de carport te kopen waar u uw ogen op heeft gezet. Hiervoor vult u het handige contactformulier in.