Art Home
Image default
Particuliere dienstverlening

Een brillenwinkel nabij Genk die exact heeft wat u zoekt

Bent u op zoek naar een brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, die u een optimale dienstverlening aanbiedt? Wilt u een betrouwbare optieker onder de arm nemen voor uw nieuwe bril? Een optieker waar u van kan zeggen: deze raad ik iedereen aan? Dan is Bruninx Design Optics het antwoord op al uw vragen! Dit familiebedrijf draagt een persoonlijke service hoog in het vaandel. En laat dat nu exact zijn wat u nodig heeft wanneer u een nieuwe bril aan het zoeken bent.

Topmerken en -materialen: garantie op uw brillenglazen

Bij deze gevestigde brillenwinkel nabij Genk geniet u van verschillende voordelen. Naast de persoonlijke begeleiding, bieden zij ook volgende diensten aan:

–        Oogmeting door professionele opticiens

–        Persoonlijk advies

–        Kwaliteitsvolle brillenglazen mét garantie

Dankzij bovenstaande elementen kan u al zeker zijn dat u naar huis gaat met een bril die van goede kwaliteit is, lang zal meegaan én exact op uw maat is. Met hun geoefende oog zien de medewerkers van deze brillenwinkel nabij Genk meteen welke monturen perfect bij uw gezicht en kleuren passen. Zo heeft een persoon met een koele ondertoon meer baat met een andere kleur montuur dan iemand met een warme ondertoon. Een bril kan ook de aandacht trekken naar een bepaald deel van het gezicht. Wilt u bijvoorbeeld graag uw ogen in de verf zetten? Kies dan voor een montuur dat wegsmelt en geen aandacht wegtrekt van uw prachtige ogen. De medewerkers van deze brillenwinkel nabij Genk zullen u zeker goed helpen met deze zaken. Daarbovenop geniet u ook nog eens van een garantie op uw bril én brillenglazen. Wanneer u voor de eerste keer een bril met multifocale brillenglazen heeft, wilt u bijvoorbeeld wel garantie dat deze goed zullen zijn voor u. Het is namelijk een stevige investering.

Ontdek uw favoriete montuur

Wilt u graag een bril kopen bij deze optieker? Geniet dan snel nog van de garantie op bril en brillenglazen door vandaag nog een afspraak te maken via hun website. U kan hen bellen of online bereiken met alle informatie die u op de website vindt. U zal er geen spijt van hebben!