Art Home
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dräger gaspakken zorgen voor veiligheid binnen uw bedrijf

Veiligheid moet uiteraard een van de hoogste prioriteiten zijn binnen uw bedrijf. U wilt immers niet dat uw werknemers iets overkomt. De ene sector houdt echter meer risico’s in dan de andere, waardoor het in dat geval nog extra noodzakelijk is om de juiste maatregelen te nemen. Bent u bijvoorbeeld actief in de industriesector en komen uw werknemers vaak in aanraking met gassen? Dan is een gaspak zeker geen overbodige luxe of misschien zelfs een verplichting. Wilt u de beste kwaliteit? Dan zijn de Dräger gaspakken, beschikbaar bij Volgelaatsmasker.be gevestigd in Hoboken, de beste oplossing. Dräger is een Duits merk en is een echte gigant op het gebied van veiligheid en hygiëne is een van de boegbeelden in de sector.

Totaalservice

Indien u beslist om uw Dräger gaspakken te bestellen bij Volgelaatsmasker.be, geniet u van totaalservice. Het is van enorm belang dat de pakken altijd in goede staat zijn, zodat er geen problemen kunnen ontstaan op de werkvloer. Denkt u dat een pak beschadigd is of dat de levensduur overschreden is? Dan kunt u deze specialist inschakelen om uw pakken te laten herstellen. Hun medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en hebben speciale opleidingen gevolgd om de werkzaamheden uit te voeren. Na de herstelling wordt elk pak overigens grondig getest zodat alles 100 procent zeker in orde is. Wilt u uw gaspakken van Dräger laten reinigen? Ook dan rekent u op dit bedrijf. Zij zorgen voor een grondige reiniging en sturen de pakken nadien op vanuit hun locatie in Hoboken.

Maak een afspraak voor een samenwerking

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met dit bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers. Heeft u vragen? Ook dan kunt u hen altijd contacteren. Zij bezorgen u bovendien met plezier een offerte op maat zodat u op voorhand al te weten komt hoeveel u zou moeten betalen. Een ding is zeker: uw werknemers zullen veilig te werk kunnen gaan dankzij de gaspakken van Dräger.

https://www.volgelaatsmasker.be/