Diëten | Gezond en JIJ

Diëten | Gezond en JIJ

Diëten  
 

Diëten is populair onder Nederlanders, omdat een groot deel van de bevolking overgewicht heeft. In de praktijk is een dieet echter voor weinig personen goed vol te houden. De eerste twee weken gaat men vol goede moed aan de slag, maar naar verloop van tijd geeft men op. In dit artikel worden essentiële tips gegeven, om uw doelen te halen door diëten.  
 
Neem de tijd bij diëten 


Bij diëten wordt door veel mensen onvoldoende de tijd genomen. Binnen twee maanden dertig kilo afvallen is onmogelijk om op een gezonde manier te doen. Oók als de zomer om de hoek staat en die ‘summerbody‘ zó aantrekkelijk is. Het lichaam heeft een paar weken nodig om aan nieuwe voeding te wennen. Té weinig tijd reserveren om af te vallen, is een veelgemaakte fout bij diëten 
 
Diëten en concrete doelen 
Met diëten gaan veel mensen de fout in door geen concrete doelen te stellen. Het hebben van een concreet doel, geeft een bepaalde houvast. Het is als het ware een stip aan de horizon, waar u naar toe kan werken. Een voorbeeld van een concreet doel is een aantal kilo’s verliezen (of nog beter) een bepaald vetpercentage willen dalen. Met het verliezen van veel kilo’s op de korte termijn, gaat vaak ook veel spiermassa verloren en dit kan op lange termijn weer ongunstig zijn. Concrete doelen vormen binnen diëten de houvast die broodnodig is.  
 
Vermijd verleidingen bij diëten 
Met het diëten is het cruciaal om bepaalde verleidingen te vermijden. Het aankomen van vet, is het gevolg van een bepaald patroon. Het doorbreken van dit patroon is enorm belangrijk om uiteindelijk het gewenste doel te behalen. Het vermijden van verleidingen kan bijvoorbeeld inhouden om bepaald ongezond voedsel niet meer te kopen, of weg te gooien. Met het vermijden van verleidingen bij diëten, is de kans op succes veel groter.  
 
Voor diëten is het nemen van tijd, het stellen van concrete doelen en het vermijden van verleidingen essentieel. Het hebben van hulp van een professional bij diëten, is een goed hulpmiddel om uw einddoel te bereiken. Gezond & JIJ is een voorbeeld van een bedrijf dat uitstekend kan helpen met diëten . Het bedrijf is opgestart door Maria Commijs en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste organisaties binnen diëten. Twijfel niet en laat bereik uw einddoel door via Gezond & JIJ te diëten. 

http://www.gezondenjij.nl/