Art Home
Image default
Groothandel

Deze experts zorgen voor het onderhoud van uw koelcel

Bent u eigenaar van een horecazaak of bedrijf uit de voedingsindustrie en bent u op zoek naar een goede koelcel of vriescel? Dan is Koel Expert echt een aanrader voor u. Dit bedrijf is namelijk dé expert op gebied van koelapparatuur. Van ijsblokjesmachines tot koelcellen en vriescellen tot koelgroepen, ze hebben het allemaal. Bovendien rekent u bij hen ook op de beste service. Zo zorgen ze voor een grondig onderhoud van uw koelcel. Wat wilt u nog meer?

Een koelcel of vriescel op maat

Dit geweldige bedrijf heeft geen showroom waarin u alle modellen kunt bezichtigen. Dit doen ze om hun apparaten aan een lage prijs te kunnen verkopen. Dat is een groot voordeel, maar er zijn nog meer voordelen aan hun werking verbonden. We sommen ze even voor u op:

–          Vaak kan uw bestelling de volgende dag al geleverd worden. Als uw bestelling op voorraad is, duurt de levering sowieso nooit langer dan vijf dagen.

–          De levering is gratis bij bestellingen vanaf 750 euro.

–          Dit bedrijf levert niet alleen in België, maar ook in Nederland, Duitsland en Luxemburg. Ook daarbuiten is mogelijk op aanvraag.

–          Deze experts leveren uw koelapparatuur niet alleen, ze zorgen ook voor de installatie.

–          Vindt u in hun aanbod niet de maten waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u een koelcel of vriescel op maat laten maken. Vraag hiervoor een offerte aan.

–          U heeft minstens één jaar garantie op uw toestel. Bovendien kunt u steeds bij hen terecht voor onderhoud of herstellingen aan uw koelcel of vriescel.

Met andere woorden, de ideale koelcel of vriescel vindt u ongetwijfeld bij dit bedrijf.

Neem snel contact met hen op

Wilt u bijvoorbeeld een vriescel bestellen of onderhoud aan uw koelcel laten uitvoeren? Neem dan zeker contact op met deze specialisten. U kunt hen bellen, mailen of het contactformulier op hun website invullen. Zij reageren steeds zo snel mogelijk.