Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Denk je aan de overname van een café in Antwerpen?

Is er een café in de buurt van Antwerpen dat te huur staat en jouw interesse heeft gewekt voor een overname? Dan helpt het bedrijf NV Bastenie je graag om alle praktische zaken in orde te brengen voor de overname van een café in Antwerpen. Dit bedrijf is al sinds 1957 actief in de branche en helpt mensen met een droom, een droom om een café uit te baten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten wat er nodig is voor de overname van een café in Antwerpen kan doorgaan.

Waar moet u aan denken bij een overname?

Bij de overname van een café dat te huur staat in Antwerpen komt er heel wat papierwerk kijken en moet er vaak veel geregeld worden. In eerste instantie helpen zij jou zoeken naar het geschikte café. Als dat gevonden is bekijken en bespreken ze samen de huur- of verkoopcontracten. Staan de juiste zaken erin? Kloppen de prijzen en de kleine lettertjes? Zij kijken het voor jou na. Verder weten zij welke vergunningen je nodig hebt en kunnen ze je helpen met een leuke opvulling. Zoek je een café te huur in Antwerpen? Stop met zoeken en schakel de hulp in van NV Bastenie. Voor je het weet ben jij de uitbater van een gezellig en succesvol café, waar klanten hun fris biertje komen drinken in de zomer en komen schuilen in de winter met een heerlijke warme koffie.

Schakel professionele hulp in

Zie jij de overname van een café dat te huur staat in Antwerpen wel zitten? Twijfel dan niet langer en schakel de hulp in van een professioneel verhuurbedrijf. Zij zullen je bijstaan met raad en daad en zorgen ervoor dat de overname vlot en zonder grote problemen verloopt. Bij interesse kan je best even contact met hen opnemen en je wensen aan te geven. Ze zijn telefonisch bereikbaar, via e-mail en hun contactformulier.