Art Home
Image default
Auto's en Motoren

De beste laadpunten voor zakelijk en persoonlijk gebruik

Denken we aan elektrische auto’s dan denken we automatisch aan laadpunten. Deze twee dingen zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo moeten de auto’s regelmatig worden opgeladen net zoals we dat doen met onze smartphones. Door middel van een laadkabel wordt de elektrische wagen aangesloten op een laadpunt waardoor de accu in de auto vervolgens wordt opgeladen. De snelheid waarmee dit gebeurt kan behoorlijk verschillen per laadoplossing. Kiest u er voor om een overstap te maken naar elektrisch rijden? Medewerkers van ChargePro kunnen u dan helpen bij het uitzoeken en installeren van het geschikte laadpunt voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Een laadoplossing voor de elektrische bedrijfswagen

Bent u van plan om uw personeel met een elektrische bedrijfswagen te gaan laten rijden? Goed idee! Door over te stappen naar elektrisch, dragen u en uw bedrijf namelijk bij aan een verminderde CO2-uitstoot en betere luchtkwaliteit. Als u uw werknemers in een elektrische bedrijfswagen laat rijden, is het echter wel verstandig en praktisch om uw kantoor van een laadpaal te voorzien. Het bedrijf ChargePro heeft een breed aanbod aan laadpunten waarvan er ook een aantal specifiek zijn gericht op bedrijven. Hierbij kunt u tevens via het online portaal exact de gegevens rondom kosten, energieverbruik en laadtijd controleren.

Is het mogelijk een laadpunt bij mij thuis te plaatsen?

Absoluut! Naast laadoplossingen die speciaal gericht zijn op bedrijven, zijn er tevens mogelijkheden voor uw auto thuis. Zo kunt u dus ook van huis uit optimaal gebruik maken van uw elektrische wagen. Er zijn zelfs vrij elegante laadpunten ontwikkelt, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over een groot of lelijk object voor de deur. Heeft u liever uw laadoplossing aan de muur hangen? Ook dit is geen probleem. Dankzij de diverse modellen en mogelijkheden is het haalbaar om aan veel verschillende wensen en smaken te voldoen.

 

https://chargepro.be/

Gerelateerde artikelen

Waar vindt u een bandencentrale nabij Brugge?

In deze garage vind je een ruim aanbod aan Peugeot bedrijfswagens

Een autohandelaar voor tweedehands auto’s in Brugge en daarbuiten