Art Home
Image default
Hobby en vrije tijd

Camper huren in West-Vlaanderen: volledig uitgerust

Een avontuurlijke reis begint met een camper: je hebt volledige vrijheid en flexibiliteit om je avontuur vorm te geven zoals jij wilt. Een camper huren in West-Vlaanderen doe je bij Quatquatre, gevestigd in Mol (provincie Antwerpen). De campers zijn volledig uitgerust voor avontuurlijke vakanties.

De inrichting

De camper is ingericht met een kleine keuken en een tweepersoonsbed, waardoor je onderweg zelf eten kunt bereiden en comfortabel slaapt na een dag vol avonturen. De camper heeft voldoende opslagruimte en vier zitplaatsen. De camper huren in West-Vlaanderen betekent dat je een tafel met vier stoelen meegeleverd krijgt, net als een fietsdrager voor twee fietsen. De Solo Stove Ranger maakt het mogelijk om vuur te maken en buiten te koken.

Veilige keuze

Je wilt graag veilig op avontuur en daarom waarborgt de camper veiligheid onderweg. Je beschikt over mistlampen, een dodehoekassistent en een verkeersborden assistent. Met de achteruitrijcamera, automatische omschakeling gasflessen en het gasstopcontact buiten de afsluitkraan rijd je veilig in de camper die je kunt huren in West-Vlaanderen.

Avontuurlijke uitrusting

De campers van Quatquatre zijn zo ontworpen dat je ermee op avontuur kunt, ze zijn niet bedoeld voor een strandvakantie met het gezin. Bepaalde eigenschappen, zoals vierwielaandrijving en allterrainbanden, maken het mogelijk om overal te rijden, ook in de natuur. Zonnepanelen wekken energie op en met de lithium batterij leef je tot wel zeven dagen off grid. Dieselverwarming houdt je warm op hoogtes en douchen doe je met de buitendouche.

Ontdek alle bestemmingen in Europa

Naast een camper te huren in West-Vlaanderen, boek je eventueel ook een uitgestippelde roadtrip. Zo hoef je zelf niets te plannen en ga je zonder al te veel moeite op avontuur. Populaire roadtrips die je boekt zijn in Noorwegen, Zweden en Schotland waar je van ongerepte natuur geniet. Ook op Corsica is een uitgestippelde route vol avontuur en zee beschikbaar.

https://quatquatre.be/