Art Home
Image default
Aanbiedingen

Brievenbusdozen laten bedrukken: hoe werkt dat?

Verstuur je regelmatig pakketjes in brievenbusdozen en vind je dat ze een beetje saai ogen? Je hebt de mogelijkheid om deze dozen te personaliseren met je eigen ontwerp! Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk? In deze blog geven we je een mooi stappenplan dat je alles vertelt wat je moet weten over het laten bedrukken van brievenbusdozen. 

 

Stap 1: Ontwerp je eigen doos

Als je een eigen logo of bedrijfsnaam hebt, is het leuk om deze op een brievenbusdoos te laten zetten. Natuurlijk is dit niet verplicht. Neem even de tijd om te bedenken wat je precies op de doos wilt hebben. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen waar je het ontwerp op de doos wilt hebben. Wil je de hele doos laten bedrukken of alleen de bovenkant en de binnenkant? 

 

Stap 2: Kies het type brievenbusdoos dat je wilt

Er zijn verschillende soorten brievenbusdozen beschikbaar. Ze komen in diverse maten, vaak aangeduid als papierformaten zoals A1 of A2. Brievenbusdozen zijn doorgaans verkrijgbaar in A4, A5 of A6 formaat. Afgezien van de grootte, kan er ook verschil zijn in hoe je de doos opent. Sommige hebben een zijlader en andere een bovenlader. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Bijvoorbeeld, de brievenbusdoos met zijlader is direct klaar voor gebruik; je hoeft alleen de producten erin te plaatsen en hij is gereed voor verzending! Aan de andere kant moet je de brievenbusdoos met bovenlader eerst in elkaar vouwen. Het voordeel daarvan is dat je gemakkelijker producten in de doos kunt plaatsen. 

 

Stap 3: Bestel je brievenbusdozen

Nadat je een idee hebt van hoe je wilt dat de brievenbusdoos eruitziet en welk type je wilt hebben, is het handig om te weten waar je deze kunt bestellen. Bij Rotimshop kun je brievenbusdozen bestellen en laten bedrukken. Tijdens het bestelproces kun je je eigen ontwerp aanleveren. Vervolgens gaan ze voor je aan de slag met een voorbeeldontwerp, zodat je zelf kunt zien hoe het eruit zal zien op de brievenbusdoos. Pas als je helemaal tevreden bent, beginnen ze met de bedrukking. 

 

Nu je precies weet wat je moet doen om je ontwerp op je brievenbusdoos te laten bedrukken, is het tijd om in actie te komen! Laat je brievenbusdozen bedrukken bij Rotimshop.be. Neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.be/verzendverpakkingen/brievenbusdozen/bedrukken/