Art Home
Image default
Beauty en verzorging

Breng en bezoekje aan de zonnebank in Antwerpen

Wilt u graag eens genieten van een sessie onder de zonnebank ergens in Antwerpen, maar weet u niet goed welke zonnebank goed is voor uw huid en waar u terecht kunt. Dan bent u meer dan welkom bij Solar zonnestudio. Dit professioneel beautycentrum in Antwerpen staat bekend om hun kwaliteit, veiligheid en grondigheid wat hygiëne betreft. De medewerkers van dit bedrijf uit Antwerpen weten alles over het veilig gebruiken van zonnebanken. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij hen in goede handen bent.

Geniet van professioneel zonnebankadvies

Waarin dit beautycentrum in Antwerpen verschilt met andere bedrijven, is dat u hier gratis een huidanalyse kunt krijgen. Tijdens deze analyse kijken ze welke zonnebank geschikt is voor uw huidtype. In dit salon in Antwerpen hebben ze namelijk voor elk huidtype een gepaste zonnebank. Zo hebben ze:

  • ERGOLINE PRESTIGE 1600
  • ERGOLINE PRESTIGE 1400
  • ERGOLINE PRESTIGE 1100
  • PRESTIGE LIGHTVISION
  • ERGOLINE PRESTIGE 950
  • ERGOLINE PRESTIGE 600

Door u laten te bruinen onder de juiste zonnebank, kunt u verantwoord zonnen zonder schade op te lopen aan uw huid. Daarnaast krijgt u in dit beautycentrum ook nog advies over de verzorging. U krijgt bijvoorbeeld een crème aangeraden, waarmee u uw huid in de watten kunt leggen en die u kunt gebruiken voor het beste resultaat. De lampen van de zonnebanken zijn van het merk Ergoline. Zij voldoen volledig aan de verplichte normen en hebben dan ook een straling van niet meer dan 0,3 Watt per vierkant meter. Bovendien verwisselt dit salon ook regelmatig hun lampen. Dit kan namelijk meespelen bij het resultaat en zij gaan voor niets anders dan een optimaal bruiningsresultaat.

Ga met een veilig gevoel onder de zonnebank

Wilt u graag een sessie onder de zonnebank bij dit beautycentrum in Antwerpen? Maak dan een afspraak door hun contactformulier in te vullen of te bellen. Voor u het weet krijgt u gratis advies en geniet u van een heerlijke behandeling met schitterend resultaat. De medewerkers van dit salon staan voor u klaar met hun expertise.

https://www.solarzonnestudio.com/onze-zonnebanken/